Wij installeren verschillende soorten warmteoplossingen. Denk aan alle voorkomende watergevoerde verwarmingsinstallaties zoals radiatoren, convectoren en vloer- en wandverwarming. Met de producten van Vaillant en Nefit, installeren wij hoog rendement (HR) gasgestookte cv ketels, hybride systemen en warmtepompen, alles met of zonder warmwater.

Het is ook mogelijk een cv ketel te huren. Verhuur van cv ketels doen wij in samenwerking met GasRent Nederland. Uiteraard onderhouden en repareren wij ook de volledige installatie.

Officieel partner

Merk_partners_logo's

Gasgestookte cv-ketels van Vaillant plaatsen wij standaard met drie jaar verlengde garantie op onderdelen, zonder extra kosten. Nefit-ketels, plaatsen wij standaard met vijf jaar verlengde garantie.

Het onderhouden van cv ketels van de merken Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha en alle VR en conventionele toestellen met of zonder onderhoudscontract worden uitgevoerd met gekeurd gereedschap en gekalibreerde meetinstrumenten. Tevens kunnen wij op verzoek een rookgasanalyse uitvoeren.

Onze onderhoudscontracten

Cv-ketels tot 45 KW

Contractprijs: € 117,95 (incl.BTW) per jaar

(Beschikbaar voor Vaillant, Nefit, Intergas en Remeha, met uitzondering van de Remeha Tzerra)

Nadat het onderhoud heeft plaatsgevonden, ontvangt u van ons per email een factuur. Via een link in deze factuur kunt u met iDeal de factuur aan ons voldoen. Indien meerdere toestellen op één plaats staan of van één opdrachtgever zijn, kan op de bovenstaande bedragen een kortingsafspraak worden gemaakt.

Tijd voor verwarming?

Voor onderhoud, nieuw of oud, maar ook complete installaties.
U bent hier bij het juiste adres.
Jhoogvlietbv_logo_wit
TECHNIEKNederland_logo
INSTALLQ_LOGO
Kiwa_logo
Vaillant_logo
Nefit_logo
Vaillant_logo